Bij Expat & Co

Bij Expat & Co zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die u en uw gezin het allerbeste bieden op het gebied van gezondheidszorg, reisverzekeringen, levensverzekeringen, persoonlijke bescherming en meer.

De Expat Verzekeringen van Expat & Co Zijn :

Globi Insurance

Student Insurance

Schengen Traveller Insurance

 

GLOBAL FAMILY INSURANCE *

ons uitgebreide wereldwijde verzekeringsbeleid voor individuen en gezinnen in beweging

Je familie betekent de wereld voor jou en als ze meedoen aan je avonturen in het buitenland, wil je hun veiligheid en beveiliging garanderen op elke mogelijke manier. Dit houdt onder meer in dat u verzekerd bent van de juiste verzekeringsdekking voor uw naasten.

De wereldwijde gezinsverzekeringspolis van Expat & Co biedt de best mogelijke bescherming als u, uw partner of kinderen plotselinge, onverwachte ziektes of verwondingen krijgen tijdens langdurige reizen om vrijetijdsbesteding, studie of professionele redenen . Als u naar een arts moet, of als u in het ziekenhuis bent, zal Expat & Co u op alle mogelijke manieren helpen.

Omdat ons Global Family Insurance-pakket gebaseerd is op ons baanbrekende Chameleon-principe ©, kunt u er zeker van zijn dat u altijd het beste van particuliere verzekeringen krijgt voor de meest interessante prijs. Als u werkt als een aanvullend planvoor lokale sociale zekerheid hoeft u niet langer twee keer te betalen, omdat u al gedeeltelijk bent verzekerd. We vullen gewoon de rest aan. Als u niet gedekt bent door uw lokale gezondheidszorgsysteem, hoeft u alleen maar uw abonnement om te schakelen naar Volledige dekking om te blijven genieten van volledige particuliere verzekeringsbescherming. Dankzij zijn flexibele aard kan Global Family Insurance eenvoudig worden aangepast of toegevoegd aan uw veranderende behoeften.

GLOBALE STUDENTENVERZEKERING *

onze unieke verzekeringsoplossing voor internationale studenten die voldoet aan de Erasmus-vereisten

Ons Global Student Insurance * -pakket is zorgvuldig ontworpen met het oog op studenten, au pairs, stagiairs, professoren en personeelsleden van onderwijsinstellingen. Of ze nu Europeanen zijn en naar het buitenland gaan of dat ze niet-Europeanen zijn die naar Europa komen, GSI is hier om hun behoeften te dekken. Het belangrijkste is dat het GSI-beleid van Expat & Co voldoet aan alle vereisten voor Erasmus-studenten.

GSI AANBIEDINGEN:

 • 6 individuele modules: medische behandeling, hulp in het buitenland, ongevallen, bagage (inclusief laptops, studieboeken en meer), huishoudmeubilair, extra contractuele aansprakelijkheid privéleven;
 • optie: studieannuleringsverzekering;
 • meest complete specialistische verzekeringspakket dat momenteel op de markt is;
 • wereldwijde dekking;
 • houdt rekening met lokale vergoedingssystemen voor sociale zekerheid en gezondheidszorg;
 • voldoet aan de EACEA-minimumvereisten voor Erasmus Mundus-actie 1 en 2.

SCHENGEN ZONE REISVERZEKERING

essentiële verzekering voor personen die naar het Schengengebied reizen

In juni 1985 kwamen 15 Europese landen overeen in Schengen, Luxemburg, om een einde te maken aan de interne grenscontroles van personen, waarbij de nodige controles werden uitgevoerd nadat deze voor het eerst naar een van de 15 deelnemende landen waren gegaan. Het voordeel van deze “ruimte van vrij verkeer van personen” is dat reizigers slechts één visum nodig hebben voor het hele Schengengebied.

Niet alle Europese landen maken echter deel uit van de Schengen-zone en er zijn verschillende soorten visa. Om een Schengenvisum te verkrijgen, moet u een bewijs van voldoende dekking voor noodbehandeling, ziekenhuisopname, dringend ambulancevervoer en medische evacuatie naar uw land van herkomst overleggen. De verzekering moet ten minste 30.000 € dekken op het moment dat uw visum aan u wordt afgeleverd.

De reisverzekering van Schat van Expat & Co is ontworpen om te voldoen aan deze voorschriften en meer. Schengen Zone Travel Insurance dekt u voor zakenreizigers en vakantiegangers in Schengenlanden en uitgebreide gebieden.

Afhankelijk van hoe lang en hoe vaak u naar landen in het Schengengebied zult reizen, kunt u kiezen uit:
► Eenmalige reisovereenkomst voor reizen van 7 tot 90 dagen;
► Meervoudig toegangscontract voor contractperioden van 90, 182 of 365 dagen met een maximum van 30, 60 of 90 dekkingsdagen.
Onze Schengen Zone Reisverzekering dekt u voor alle landen in de Schengen-zone. U kunt er ook voor kiezen om uw dekking uit te breiden naar buurlanden die (nog) geen deel uitmaken van de Schengen-zone.

UW VOORDELEN LIJST

 

ExpatInsurance

De Expat Verzekeringen van Expat & Co Zijn :

Globi Insurance

Student Insurance

Schengen Traveller Insurance

Bij Expat & Co International Mobility Insurance zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die u en uw gezin het allerbeste bieden op het gebied van gezondheidszorg, reisverzekeringen, levensverzekeringen, persoonlijke bescherming en meer.

Als verzekeraar bij uitstek voor expats, internationale pendelaars en internationale studenten zijn wij de enige onafhankelijke aanbieder van dit soort flexibele, op maat gemaakte verzekeringsoplossingen. Onze producten zijn ontworpen om met u te reizen, waar u ook bent.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u wordt beschermd met hoogwaardige producten en professionele hulp wanneer u ver van huis bent. Onze producten zijn beschikbaar voor uzelf als individu, voor uw bedrijf en voor verzekeringsmakelaars.

We bieden enkele van de beste voorwaarden op de markt tegen concurrerende prijzen. Vergelijk ons beleid online of informeer hier naar uw persoonlijke, op maat gemaakte offerte.

 

Producten Overzicht Europ Assistance 

Een Reisverzekering : Bereken direct je premie ;
 • Selecteer het soort verzekering
 • Kies de gewenste verzekering
 • Vul de gegevens in en zie direct jou premie
De volgende  Reisverzekeringen van Europ Assistance  kunt u Direct Online Aanvragen:

Producten Overzicht Europ Assistance 

Een Reisverzekering : Bereken direct je premie ;
 • Selecteer het soort verzekering
 • Kies de gewenste verzekering
 • Vul de gegevens in en zie direct jou premie
De volgende  Reisverzekeringen van Europ Assistance  kunt u Direct Online Aanvragen:

 

Expat Verzekeringen

 1. Global student Insurance / Expat / Studenten Reisverzekering Aanvragen
 2. Schengen Zone  Travel Insurance / Schengen – Verblijfsverzekering Aanvragen

Een VAB per e-mail aanvragen :

 1. VAB – Bedrijfsservice
 2. VAB – Fietsbijstand
 3. VAB – Fietsverzekering
 4. VAB – Motorbijstand