Jaarlijkse Annulatieverzekering NoGo

De reisannulatieverzekering NoGo om zich in te dekken tegen alle onvoorziene omstandigheden

De annulatieverzekering die u een financiële bescherming biedt bij tal van onvoorziene omstandigheden die u beletten op reis te vertrekken. Of u nu voor de tijdelijke of jaarlijkse formule kiest, u betaalt steeds een aantrekkelijke forfaitaire prijs, met of zonder bagageverzekering.

Voordelen

  • alle reserveringswijzen zijn gedekt (reisbureau, rechtstreeks, via het internet)
  • forfaitaire, eenvoudige en aantrekkelijke prijs
  • uitstel van reis mogelijk

Eén enkele verzekering bij annulatie van uw reizen

Uw annulatieverzekering beschermt uw reisbudget het hele jaar door, voor korte of lange reizen, in het buitenland en in België ongeacht de manier waarop de reis geboekt werd.

Waarom een annulatieverzekering afsluiten?

Een reis betekent een niet te onderschatten financiële uitgave. Een annulatieverzekering biedt u financiële bescherming bij onvoorziene omstandigheden die u beletten op reis te vertrekken of u verplichten uw reis stop te zetten. Bij Europ Assistance kan u kiezen tussen tijdelijke annuleringsformules, gelinkt aan één specifieke reis, of jaarformules die al uw reizen gedurende het hele jaar dekken.

Niet alle annulatieverzekeringen zijn gelijkwaardig. Sommige bieden slechts bescherming bij een klein aantal gebeurtenissen, andere beperken heel sterk de maximumbedragen van hun tussenkomsten. Met NoGo ziet Europ Assistance dit anders. Dat is dan ook de reden waarom Europ Assistance voor zijn NoGo verzekering meermaals de Decavi prijs in de wacht heeft gesleept als “beste reisannuleringsverzekering”.

Is er al een annulatieverzekering inbegrepen in uw reis?

Voorzichtigheid is hier geboden… Meestal komen de aangeboden garanties slechts tussen in een beperkt aantal gevallen en dat dan nog zeer gedeeltelijk. Als u extra tegenslag wil vermijden bij annulering, bent u het best af met een volledige dekking!

Annulering inbegrepen in de packages van sommige TouroperatorsNoGo van Europ Assistance maakt het verschil
Maximumbedrag terugbetaling€ 625 per persoon€ 1.500 per persoon voor NoGo Tempo en € 2.500 per persoon per verblijf met max. € 20.000 per jaar voor de jaarlijkse NoGo
FranchiseTot € 20Geen franchise.
DossierkostenTot € 10Geen dossierkosten.
Gedekte risico'sVooral beperkt tot ziektes (behalve vooraf bestaande ziektes) en ongevallen.Bredere dekking, met name: vooraf bestaande ziektes, herexamen, geen inscheping wegens ongeval op weg naar de plaats van inscheping, annulering van uw al toegestane vakantiedagen door uw werkgever wegens medisch beletsel van uw vervanger, ondertekening van een nieuw arbeidscontract, economisch ontslag, weigering van visumafgifte.
Gedekte prestatiesEnkel de prestaties die vermeld zijn op de bestelbon van de reis.Dekking van alle prestaties verbonden aan een reis, ongeacht het aantal bestelbonnen (hotel, huurwagen, spektakels, …) en ongeacht de boekingswijze (agentschap, internet, rechtstreeks met de dienstverlener, …)

Deze omschrijving is niet contractueel en neemt slechts de belangrijkste prestaties op van de NoGo reisannulatieverzekering. Voor volledige informatie, gelieve de algemene voorwaarden van de NoGo reisannulatieverzekering te raadplegen.

KLIK HIER om dit contract te onderschrijven.

Voorwaarden in pdf : Jaarlijkse Annulatieverzekering NOGO