RECHTSBIJSTAND :

 

Er kunnen door een reis altijd meer problemen en andere geschillen komen en daarom raden wij naast het afsluiten van een goede reisverzekering ook de Consumentenpolis van D.A.S.  aan.

Zie ons voorbeeld :

Vliegtuigcrash met echtgenoot aan boord!

Een koppel boekt een vakantie naar
Maleisië. Samen op ontdekkingsreis! Twee dagen voor vertrek voelt een Mevrouw van (55) zich echter niet goed. Ze voelt zich niet in staat om te vertrekken. Jammer, want ze keek er nochtans zo naar uit. Haar echtgenoot vertrekt alleen…Voorval Op een donderdagavond bekijkt zij het nieuws waar zij
verneemt dat de vlucht in Oekraïne is ‘gecrasht’. Het besef dringt door…Haar man zat op die vlucht! Hij is één van de 288 slachtoffers!
Een ellendige periode volgt… Mevrouw kampt met een depressie en met behulp van medicatie en steun van de familie tracht zij zich door die periode te sleuren. Ze kan niet meer werken omdat zij zich niet meer kan verplaatsen door het verkeer wegens angst.
Reactie vliegtuigmaatschappij Zes maanden na het voorval krijgt Mevrouw een schrijven van
de vliegtuigmaatschappij. Als nabestaande van de verongelukte passagier heeft zij recht op een schadevergoeding volgens de toepasselijke wet- of regelgeving. Mevrouw is niet thuis in deze materie en besluit juridisch advies in te winnen.

D.A.S.-Rechtsbijstand :

Dankzij haar D.A.S.-Consumentenpolis heeft deze Mevrouw gelukkig juridische bijstand.

De Verzekeringsmakelaar doet onmiddellijk aangifte van het schadegeval.
De dossierbeheerder bij D.A.S. schrijft Mevrouw aan. Normaal worden de onderhandelingen tot een minnelijke regeling door D.A.S.-juristen zelf gedaan. Maar gezien de specifieke materie en de impact van het schadegeval is D.A.S bereid om een advocaat aan te stellen. Mevrouw is vrij in haar keuze van een advocaat. Aangezien de meeste slachtoffers zich gegroepeerd hebben en vertegenwoordigd worden door hetzelfde Nederlandse advocatenbureau is D.A.S. bereid om de erelonen van de Nederlandse advocaat ten laste te nemen. Aangezien deze Mevrouw haar eigen advocaat al had aangesproken en deze al in onderhandeling was met de tegenpartij, werd uiteindelijk deze advocaat aangesteld.

D.A.S. nam de ereloonnota’s van deze advocaat ten laste (18.150 EUR).

Het resultaat?

Dankzij de onderhandelingen van de advocaat werd een dading met de vliegtuigmaatschappij en verzekeraars afgesloten. Mevrouw krijgt maar liefst een terechte schadevergoeding van 315.000 EUR (meteen uitbetaald).
Het verlies van een naaste is niet in geld om te zetten. Maar in een dergelijke dramatische situatie is een loodzware factuur voor een juridisch geschil bovenop alle ellende geen goed idee.
Gelukkig dat D.A.S. Rechtsbijstand de belangen van deze mevrouw ter harte genomen heeft en alle kosten betaalt!

Wij raden van Sluitreisverzekeringskorting.be de D.A.S. Consumenten polis aan.

Dit contract onderschrijven.

Wat doet de verzekeraar Rechtsbijstand?

De juristen onderzoeken grondig uw dossier en geven advies.

De verzekeraar Rechtsbijstand zal efficiënt streven naar een oplossing en zal met de tegenpartij onderhandelen om een minnelijke regeling te krijgen. Meestal vindt de verzekeraar zelf een oplossing voor u, maar soms komt er een rechtbank aan te pas. Dan betaalt de rechtsbijstand de kosten.

Vermijd belangenconflicten!

D.A.S. heeft geen rechtstreekse banden met andere verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor heeft D.A.S. een volledig zelfstandig en autonoom beheer. Deze autonomie en zelfstandigheid is een sterke troef.

Dit voordeel staat borg voor een objectieve en optimale verdediging van de belangen van de klant.

Zo beschermt D.A.S. de klant tegen belangenconflicten.

D.A.S. Rechtsbijstand :

  • Onafhankelijkheid: geen belangenconflicten dankzij een volledig autonoom beheer.
  • Absolute topkwaliteit: perfectie tot in de details.
  • Specialist in rechtsbijstand: gespecialiseerde en ervaren juristen.
  • Klantvriendelijkheid en dienstverlening: goede bereikbaarheid en communicatie staan centraal.
  • Regionale kantoren in België: Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Charleroi.
  • Internationaal vertegenwoordigd in 19 landen: een sterke structuur met een grenzeloze service.
  • Pionier in rechtsbijstand: met D.A.S. heeft u altijd twee lengten voorsprong.
  • Geloofwaardigheid: een onderbouwde visie op lange termijn.
  • Uitstekende belangenverdediging bij schadegeval: rechtsbijstand aan de kant van de klant.

Klik Hier : Voor meer informatie over de particulieren rechtsbijstand verzekeringen van D.A.S.    Kies uw product, bereken uw premie en daarna kunt u deze D.AS. Rechtsbijstandsverzekering Direct Online Aanvragen.

Voor het afdekken van rechtsbijstand met betrekking tot een vakantie reis, raden wij u de Consumenten Polis van D.A.S. aan.

Klik Hier voor het direct onderschrijven van een D.A.S. Consumentenpolis.