Top 10 Mooiste Stranden in de Wereld :

10. Kauna’oa Bay, Hawaii

Ja, Hawaii, daarbij denken we natuurlijk allemaal aan de mooiste witte stranden, met een azuur blauwe zee, en het regenwoud op de achtergrond. En guess what, het klopt helemaal! Kauna’oa Bay ligt op het grootste eiland, met de toepasselijke naam “Big Island”.

9. Langkawi, Maleisië

Langkawi is een archipel bij Maleisië, het bestaat uit 104 eilanden. Het grootste eiland heet Pulau Langkawi, deze, en nog een ander eiland zijn de enige bewoonde eilanden van de archipel.

8. St. Barts

St. Barts, of eigenlijk volledig “Saint-Barthélemy” is een eiland in de Caraibische Zee. Zuidoost van Sint Maarten, en ten noordwesten van Saint Kitts. Het eiland is zeer klein, maar de stranden zijn er zeker niet minder mooi op. Het is een eiland voor mensen die van luxe houden (en daar het geld voor hebben), de sterren zijn er dan ook gek. O.a. Gwen Stefani, Beyonce en Jay Z, Lindsay Lohan en Mariah Carey zijn op het eiland gespot.

7. Fraser Island, Australië

Het Australische Fraser Island is het grootste zandeiland in de wereld. Een tropisch eiland met honderden kilometer strand dus!

6. Nantucket Island, Massachusetts, VS

Een eiland zo’n 50 kilometer vanaf de kust van Massachusetts. Het is weer eens wat anders dan de tropische eilanden in de lijst. Een plek van rust voor veel Amerikanen.

5. Lanikai Beach, Hawaii

Lanikai Beach is te vinden op het eiland Oahua. Er is geen bebouwing op het strand, en daarom juist zo mooi.

4. The Hamptons, New York

Tja, The Hamptons bij New York. Zo’n beetje het duurste plekje op aarde. Vlak bij de grote stad, maar wel prachtige stranden en natuurlijk de duurste villa’s.

3. Bora Bora, Frans-Polynesië

Bora Bora een eiland in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika, onderdeel van Frans-Polynesië. Het eiland bestaat uit een uitgedoofde vulkaan en een door een rif omgeven lagune. Als je hier wilt verblijven zul je flink in de buidel moeten tasten, er zijn hier slechts een aantal peperdure luxueuze resorts.

2. Malediven

Een van de populaire bestemmingen voor de huwelijksreis, de Malediven. Niet zo gek natuurlijk, de Malediven zijn maar liefst 1190 koraaleilanden, waarvan er 88 zijn omgetoverd tot toeristenoord.

1. Seychellen

 

De Seychellen zijn te vinden ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan. In totaal bestaat het uit 115 eilanden waarvan slechts een derde wordt bewoond. De eilanden hebben meer dan genoeg kilometer van de mooiste stranden in de wereld.

>KLIK HIER : voor alle reisproducten.

>JAARLIJKS REISVERZEKERING VOOR VIP

De meest volledige reisverzekering om in volle gemoedsrust van al uw reizen van het jaar te genieten

Voornaamste garanties

 1. onbeperkte terugbetaling van de medische kosten in het buitenland
 2. repatriëring van het slachtoffer en zijn medereizigers in geval van ziekte of ongeval
 3. vervroegde terugkeer bij ziekenhuisopname of overlijden van een verwant in België
 4. opzoekings- en reddingskosten tot 5.000€
 5. terugbetaling van de niet-genoten vakantiedagen
 6. dekking van de materiële schade aan de huurwagen
 7. annulatieverzekering inbegrepen
 8. bagageverzekering inbegrepen
Bijstand aan het slachtoffer van een ziekte of een ongeluk

Wij verzekeren uw klant 24 uur op 24. Via één enkel telefoonnummer kan hij overal ter wereld een bijstandsverlener van Europ Assistance in België bereiken die persoonlijk voor zijn hulpverlening zorgt.

 • Wij zorgen voor de hulpverlening en vergoeden de medische kosten volgens het reële bedrag..
 • Wij repatriëren het slachtoffer van ziekte of ongeluk samen met een verzekerde medereiziger naar keuze.
 • Op ons bijstandsplateau staat een spoedarts ter beschikking 24 uur op 24 . Indien nodig, sturen wij een dokter ter plaatse.
 • Is uw klant de enige bestuurder van de wagen , dan sturen wij een vervangingschauffeur ter plaatse die het voertuig terug naar België brengt.
 • Heeft uw klant een ongeluk of is hij verdwaald op de skipiste? Wij vergoeden de reddingskosten.
 • Wij dekken het verblijf van uw klant tot 3 opeenvolgende maanden.
 • In geval van hospitalisatie in België komen wij tussen in de kosten van een gezinshulp en kinderoppas.
Hereniging met de familie in België
 • Als één van de familieleden in België overlijdt of wordt opgenomen in het ziekenhuis, dan organiseren wij de vervroegde terugkeer van uw klant naar België.
 • Als uw klant in het buitenland in een ziekenhuis wordt opgenomen voor meer dan 5 dagen, dan betalen en organiseren wij de reis van één van zijn familieleden vanuit België om hem te komen bezoeken (wij nemen de reis-, hotel- en vervoerkosten voor onze rekening).
 • Het kind van uw klant  wordt in het buitenland opgenomen in het ziekenhuis? Dan betalen en organiseren wij het vervoer van beide ouders naar het ziektebed.
 • Wij organiseren en begeleiden de terugkeer van de verzekerde medereizigers.
 • Kan uw klant ter plaatse niet voor zijn kinderen zorgen, dan organiseren wij hun terugkeer naar België met een begeleider.
 • Als de gezelschapsdieren van uw klant meereizen, dan organiseren wij hun repatriëring naar België.
Thuisbijstand in België
 • Als tijdens het verblijf van uw klant  in het buitenland de woning in België ernstige schade heeft opgelopen, dan organiseren wij en nemen wij de heen-en terugreis van uw klant naar België ten laste.
 • Is de woning van uw klant onbewoonbaar als gevolg van ernstige schade? Wij bieden hem hulp om hem elders onder te brengen, zijn woning te bewaken en zijn meubilair te vervoeren.
 • Is de deur beschadigd of heeft uw klant zijn sleutels verloren? Wij vinden hem een slotenmaker en komen tussen in de interventiekosten.
Logistieke en administratieve bijstand

In het buitenland heeft een onvoorziene gebeurtenis al snel ernstige gevolgen. Een goede service maakt dan het verschil.

 • Bagage verloren of gestolen? Wij sturen uw klant de hoogstnodige zaken op.
 • Uw klant heeft geld nodig in het kader van een bijstand in het buitenland? Het geld wordt snel ter beschikking gesteld.
 • Wij sturen brillen op, maar ook onmisbare geneesmiddelen die uw klant ter plaatse in het buitenland niet kan vinden.
 • Wij verlenen bijstand in geval van gerechtelijke vervolgingen in het buitenland.
 • Wij verlenen bijstand in geval van verlies van reisdocumenten en vervoerbewijzen in het buitenland.